zaterdag 24 januari 2015

10 tips voor een eerste date

Hoihoi,

Vandaag heb ik iets anders voor jullie, ik heb namelijk een aantal tips voor jullie die van pas kunnen komen voor een eerste date.
Iedereen spreekt wel eens voor het eerst af met iemand die je toch wel leuk vind wat je als eerste date kunt opvatten. En het is logisch dat je daar een beetje zenuwachtig voor kan zijn, daarom hier 10 tips waarvan ik hoop dat ze de zenuwen een beetje minder maken. Ik denk dat de tips meer voor vrouwen van toepassing zijn, maar ik denk dat sommige ook wel voor jongens van pas kunnen komen.
1. Ga met je eigen vervoer
Het is gewoon makkelijk als je kan gaan wanneer je maar wilt, je weet namelijk nooit hoe een eerste date verloopt, het kan maar zo zijn dat het helemaal niet gezellig en je zo snel mogelijk weg wilt, dan is het wel makkelijk als je met eigen vervoer bent.

2. Neem zelf ook wat geld mee
Natuurlijk is het netjes als hij betaald maar je weet het nooit, misschien heeft hij wel totaal geen manieren en wilt hij jou laten betalen en dan is het wel makkelijk als je wat bij je hebt.

3. Ga ergens heen waar je rustig kunt praten
Bij een eerste date gaat het erom dat je elkaar leert kennen, een druk restaurant is natuurlijk leuk maar bewaar dat voor later, ga voor de eerste date naar een plek waar je rustig kunt praten en elkaar lekker kunt leren kennen.


4. Niet te lang
Maak je eerste date niet te laat, ga gewoon wat drinken met zijn 2en of ergens een broodje eten, maar maak er geen volle dag date. Je kunt de date natuurlijk altijd langer maken als daar van beide kanten behoefte naar is.

5. Kleed je niet te...
Kleding is natuurlijk belangrijk bij een eerste date want je wilt een goede indruk maken, daarom is het belangrijk dat je iets draagt waar jij je prettig in voelt zodat je zelfvertrouwen uitstraalt, dus geen hoge hakken of een super sexy shirtje want daar voel je je niet prettig bij en dat ziet hij.

6. Niet te ingewikkeld
Als je bijvoorbeeld uiteten gaat kies dan iets makkelijks, dus geen spaghetti, spareribs of kippen vleugeltjes, want dat is niet makkelijk om te eten, kies iets waarbij jij je op je gemak voelt en waar je niet vies van wordt.

7. Geef hem een kans
Misschien is de eerste indruk van hem niet zo goed, maar dat kan maar zo zijn omdat hij nerveus was, dus geef hem een eerlijke kans, wie weet...


8. Goede manieren
Het is natuurlijk niet netjes om de hele tijd op je mobiel te zitten, te boeren of telkens door hem heen te praten, maar je moet ook niet netter gaan doen dan normaal. Weet hoe je je moet gedragen.

9. Laat problemen en exen voor wat ze zijn
Exen bespreken tijdens een eerste date kan echt niet, je kan hem namelijk de indruk geven dat je nog niet over je ex heen bent en dat schrikt een jongen af. Ook je problemen bespreken doe je niet op een eerste date, de eerste date moet je lol hebben en de serieuze zaken komen later.

10. Doe geen valse beloften
Als je diegene nog eens wilt zien laat dat dan weten, maar andersom ook, als die gene niet ziet zitten wees dan eerlijk, dat is beter voor iedereen.


Dit waren de tips alweer, ik hoop dat jullie er wat aan hebben en misschien doe ik wel vaker zo'n artikel want ik vond het leuk om te schrijven.

Heb jij wel eens een eerste date gehad?

XXX

1 opmerking: