dinsdag 10 februari 2015

Valentine's Day special: dates

Hoihoi,

Vandaag staat het artikel in het teken van Valentijnsdag, de dag van de liefde :)
Ik vier het zelf niet maar er zijn vast mensen die dat wel doen en dan kan ik me voorstellen dat het best lastig kan zijn om een leuke date te bedenken, vandaar dat ik hier nu een aantal date tips heb speciaal voor Valentijnsdag.


1. Schaatsen
Schaatsen is natuurlijk super romantisch, lekker handjes vasthouden haha. En als je valt heb je een excuus om zich aan die gene vast te houden. Wel heb je voor schaatsen natuurlijk ijs nodig, natuurlijk kan je naar een speciale binnen ijsbaan gaan maar buiten schaatsen is wel wat romantischer.

2. Film kijken
Samen een filmpje kijken is natuurlijk altijd goed en je kan zelf bepalen of je dit in de bioscoop of lekker thuis doet. Het is heel simpel maar het blijft leuk :)

3. Romantisch diner
Lekker samen eten, is misschien niet heel origineel maar wel leuk, het blijft altijd een leuke date, je kan ervoor kiezen om lekker uiteten te gaan (de restaurant zijn altijd heel leuk aangekleed tijdens Valentijnsdag) of thuis zelf te koken, want je weet wat ze zeggen, de liefde van een man gaat door de maag ;p

4. Strand
Dit geldt natuurlijk alleen als je echt aan het strand woont, tenzij je zin hebt om er iets even een tijdje voor in de auto te zitten haha. Maar een strand wandeling samen is natuurlijk super romantisch,, tip: doe het in de avond, dan is het lekker rustig en het is romantischer.

5. Picknicken
Een picknick is altijd super romantisch, bijvoorbeeld in het bos, of je kunt het combineren met nummer 4, dan maak je eerst een strandwandeling en ga je daarna picknicken op het strand. Ook kan je prima binnen picknicken, ja echt, leg gewoon een kleed neer midden in de woonkamer, leg het eten en drinken neer en dan heb je een super romantische picknick.

6. Ga erop uit!
Bijvoorbeeld naar de dierentuin, het zwembad, naar het bos etc. Gewoon een dagje weg en wat leuks doen is altijd leuk :)

7. Iets gedurfd
Ga iets spannends doen, zoals met een luchtballon, bungeejumpen, parachutespringen etc. Spanning schijnt namelijk ook een opgewonden gevoel met zich mee te brengen en als je het met je geliefde doet, ja dan weet je het wel he ;p





8. Car date
Dit werkt natuurlijk alleen als je een auto hebt, en de auto moet eigenlijk ook nog een ruime achterbak hebben. Want dan kan je namelijk de achterbakklep open zetten, je legt er wat dekens en kussens in, je neemt wat eten mee en misschien nog een filmpje en kijk eens hoe romantisch. het is ook nog wel leuk als je naar een mooie of voor jullie beide een speciale plek rijden.


Dit waren de tips alweer, ik hoop dat de mensen die Valentijnsdag vieren er wat aan hadden en dat jullie er misschien 1 uitkiezen om echt te gaan doen.

Ik wil deze week misschien nog een paar extra artikeltjes plaatsen die ook met Valentijnsdag te maken hebben en zaterdag post ik een make-up video speciaal voor Valentijnsdag

Wat ga jij doen met Valentijnsdag?

XXX

Geen opmerkingen:

Een reactie posten